environlogo

Environ is toonaangevend in de vooruitstrevende filosofie over huidverzorging.

Schoonheidstherapie  doelt niet langer meer op “een goed in je vel voelen”, maar streeft naar bescherming en herstel van de huidfuncties, zodat er een gezonde huid ontstaat.

Dr. Fernandes startte zijn carrière in het harttransplantatie-team van de wereldberoemde Prof. Dr Christian Barnard. Vanaf 1975 stapte hij over naar plastische chirurgie. Daar kwam hij in aanraking met jonge mensen met huidkanker. Er moest iets gedaan worden aan de bescherming van de huid.

Rond 1986 had hij alle positieve effecten van vitamine A op de huid bestudeerd en schreef hij vitamine A voor ter preventie van huidkanker. Het onderzoek heeft uiteindelijk geleid tot het ontstaan van het ENVIRON huidverzorgingssysteem!

Dr. Fernandes was de eerste ter wereld die crèmes ontwikkelde met vit. A en anti-oxidanten in correct therapeutische dosissen om de huid te beschermen tegen UV-licht, vervuiling en vrije radicalen om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen en te behandelen.

De Environ crèmes zijn wereldwijd erkent, er worden geen bewaarmiddelen toegevoegd, bevatten alleen natuurlijke geurstoffen, zijn vrij van kleurstoffen, zijn niet getest op dieren en speciale verpakkingen waarborgen de werkzaamheid van de werkstoffen.

ENVIRON producten zijn bestemd voor alle leeftijden, voor kinderen, vrouwen en mannen.
Geavanceerde huidtherapie op basis van vitaminen in 5 stappen. De concentratie van de vitaminen worden steeds verder opgebouwd en de huid blijft zich verbeteren!

RAD spf 15 is een revolutionair zonbeschermingsproduct met hoge dosissen anti-oxidanten met beschermingsfactor 15 waardoor u veilig in de zon kunt en de huidveroudering opmerkelijk afremt.
Het beste resultaat krijgt u bij dagelijks gebruik van de producten en regelmatige behandelingen in de salon.

Er zijn verschillende behandelingen met Environ mogelijk.