De behandeling met injectables tegen aangezichtsrimpels is in korte tijd erg populair geworden. Schoonheidssalon Go Be Beautiful werkt samen met cosmetische arts Jozijna van der Mey, zij geeft in de salon op een verantwoorde wijze de rimpel verminderde behandelingen. U heeft de keuze uit de spierontspanner botox en de tijdelijke fillers Juvoderm.jozijna-van-der-meij

Door Botox in te spuiten in specifieke aangezichtsspiertjes onder de huid, wordt de overmatige werking van die specifieke spiertjes verzwakt. De aan de rimpel trekkende spieren ontspannen, waardoor ook de bovenliggende huid ontspant. Dit zorgt voor een vermindering van bestaande rimpels en voorkomt het ontstaan van nieuwe rimpels. Botox is voornamelijk toepasbaar voor de bovenste helft van het gezicht. Het resultaat houdt in het algemeen zo’n drie tot vier maanden aan. Bij volgende behandelingen kan het effect langer aanblijven.

Juvoderm is een veilige gel op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt. Hyaluronzuur kan vocht opnemen en zorgt voor hydratatie en volume in de huid. Met het ouder worden neemt de productie van lichaamseigen hyaluronzuur af. De huid valt dan enigszins in en veroorzaakt rimpeltjes en diepere groeven. Een filler vult het volume aan en verjongt op die manier uw gezicht. Het resultaat is direct zichtbaar en blijft aanwezig gedurende circa 6 tot 9 maanden na de behandeling, afhankelijk van de huidconditie en het behandelde gezichtsgedeelte. Langere termijn effect is dat na enkele behandelingen de huid steviger wordt door stimulering van het collageen.

Jozijna (http://www.jozijna.nl/) is BIG geregistreerd en lid van van de NVCG (Nederlandse vereniging cosmetische geneeskunde)

U kunt een afspraak maken voor een gratis intake gesprek of voor behandelingen Telefoonnummer:  06 21 560 655

nvcg-gecertificeerd-arts