Welkom op de website van schoonheidssalon Go Be Beautiful, salon voor huidverzorging, huidverbetering en ontspanning.

Mijn naam is Cobi de Kloet, ik ben een volledig gediplomeerde (stivas A & B) schoonheidsspecialiste en heb een jarenlange ervaring. Hierdoor kan ik u deskundig adviseren en behandelen. In de salon wordt gewerkt met de exclusieve merken Maria Galland, Soin Dermatologique en Environ, huidverbetering op hoog niveau. Er is een ruime keuze aan behandelingen beschikbaar.

Tevens werk ik met moderne apparatuur. U kunt terecht voor micro dermabrasie, en het laten verwijderen van rode adertjes en andere huidoneffenheden.  Daarnaast werk ik samen met een cosmetische arts, Jozijna van der Mey, voor botox en injectables.

Daarnaast worden er in de salon ook producten van de merken Maria Galland, Soin Dermatologique, Environ, Make-up Studio verkocht. Wilt U meer weten over de behandelingen of merken dan kunt U in het menu hierboven klikken voor meer info.

Go Be Beautiful heeft flexibele openingstijden. U kunt ook terecht in de avonden. Alle behandelingen zijn op afspraak. In de ruime salon zijn 2 behandelstoelen aanwezig waardoor er duo behandelingen mogelijk zijn. Jeugd en mannen zijn ook welkom!

De salon is aangesloten bij de Anbos (brancheorganisatie).

Go Be Beautiful is gevestigd in het pand van kapsalon Rootz.

Veel plezier op de website