salonfoto

Per 1 juli ga ik tijdelijk weer verder met mijn Salon Go Be Beautiful in Salon Fem. Ik zal hier ongeveer 30 uur per week werkzaam zijn. Salon Fem is gevestigd op de Gemsstraat 1 in Nijmegen. Het gaat om een volledig ingerichte salon met 2 stoelen, waardoor duo behandelingen ook mogelijk zijn. Voor u als klant veranderd er dus niets enkel de locatie. Mijn telefoonnummer blijft natuurlijk hetzelfde. Voor informatie en afspraken maken kunt u mij altijd bellen op 06-21560655.

Helaas is op zaterdag 27 mei jongstleden het pand waar Go Be Beautiful in gevestigd is betrokken geweest bij een hevige brand. Hierdoor is de bedrijfsruimte niet langer bruikbaar met als gevolg dat er momenteel geen behandelingen kunnen worden gegeven. Zodra er bekend is waar en wanneer dit weer wel kan zal deze informatie hier worden gepubliceerd.

Welkom op de website van schoonheidssalon Go Be Beautiful, salon voor huidverzorging, huidverbetering en ontspanning.

Mijn naam is Cobi de Kloet, ik ben een volledig gediplomeerde (stivas A & B) schoonheidsspecialiste en heb een jarenlange ervaring. Hierdoor kan ik u deskundig adviseren en behandelen. In de salon wordt gewerkt met de exclusieve merken Maria Galland, Soin Dermatologique en Environ, huidverbetering op hoog niveau. Er is een ruime keuze aan behandelingen beschikbaar.

Tevens werk ik met moderne apparatuur. U kunt terecht voor micro dermabrasie, mesotherapie en het laten verwijderen van rode adertjes en andere huidoneffenheden.  Daarnaast werk ik samen met een cosmetische arts, Jozijna van der Mey, voor botox en injectables.

Daarnaast worden er in de salon ook producten van de merken Maria Galland, Soin Dermatologique, Environ, Make-up Studio verkocht. Wilt U meer weten over de behandelingen of merken dan kunt U in het menu hierboven klikken voor meer info.

Go Be Beautiful heeft flexibele openingstijden. U kunt ook terecht in de avonden. Alle behandelingen zijn op afspraak. In de ruime salon zijn 2 behandelstoelen aanwezig waardoor er duo behandelingen mogelijk zijn. Jeugd en mannen zijn ook welkom!

De salon is aangesloten bij de Anbos (brancheorganisatie).

Go Be Beautiful is gevestigd in het pand van Sportspalace Beautycenter. Er is ruime gratis parkeer gelegenheid aanwezig. In het Beautycenter is ook een kapsalon (www.kapsalonkarin.com) gevestigd waardoor het ook mogelijk is om combi-behandelingen af te spreken

Veel plezier op de website